DilamarInfinity – The Engineered Surface

Infinity Surfaces ( www.infinitysurfaces.it ) komt voort uit tientallen jaren ervaring die is opgedaan door Concorde Group, de grote Italiaanse fabrikant van keramische vloer- en wandbekleding voor architectuur en interieurdesign.

Wij ontwerpen, produceren en verkopen grote platen voor werkbladen, meubelaccessoires, voor toepassing op binnenmuren of voor het bekleden van verlijmde of geventileerde wanden.

Vergadertafel Thunderstorm

Onze platen worden vervaardigd in afmetingen tot 1620×3240 mm, en zijn ontworpen voor diktes van 6, 12 en 20 mm, voor allerlei vereisten.

NaturaVein Tech is een revolutionaire innovatie die is ontwikkeld door technische experts van Infinity om geaderde platen te verkrijgen, waarbij het effect van natuurlijk marmer wordt nagebootst.

Tijdens het productieproces zorgt deze technologie ervoor dat het mogelijk is om een ​​gecontroleerde sedimentatie van de mineralen te verkrijgen, die door de volledige dikte van de plaat gaat voor een perfecte consistentie tussen het oppervlak en het lichaam.

Net als natuurlijk marmer is het aderpatroon volledig willekeurig. De technologie is toepasbaar op zowel de 20 als de 12 mm dikte.

NaturaVein Tech is de nieuwste stap voorwaarts in de productietechnologie van porselein, een nieuwe grens die het industriële product nog dichter bij de unieke, natuurlijke uitstraling van marmer brengt.

NaturaBody-Tech is een exclusieve technologie ontwikkeld door Infinity voor het creëren van full-body platen met een perfecte samenhang tussen het materiaal en het uiterlijk van het oppervlak.

De keramische lichamen worden gekenmerkt door kleurvariaties die passen bij het uiterlijk van het oppervlak, dankzij de opname van minerale chips met verschillende korrelgroottes, in tinten en afmetingen die ook consistent zijn met de textuur van het materiaal waarop de platen zijn geïnspireerd.

Dankzij de eigenschappen van het materiaal kunnen NaturaBody-Tech-platen ook aan de achterkant worden gepolijst, waardoor nieuwe toepassingsoplossingen mogelijk worden die steeds meer in de buurt komen van die mogelijk zijn met natuursteenplaten, terwijl ze alle kenmerkende technische prestaties van porcellanato-oppervlakken bieden.

Waarom kiezen voor INFINITY?

VAN PRODUCTIE NAAR LOGISTIEK

Onze PLATEN  ( ontdek onze voorraad op Infinity The Engineered Surface) zijn gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen en mineralen. Het zijn dezelfde essentiële elementen in graniet, die, wanneer ze worden gesinterd bij een temperatuur van 1230°C, een nieuw, compact materiaal creëren met ongeëvenaarde technische prestaties.

We zoeken, selecteren en winnen de beste grondstoffen uit gecontroleerde, gecertificeerde steengroeven. Wij garanderen duurzame producten, vrij van lijmen en harsen.

Kwarts, veldspaat, klei en kaolien worden gezuiverd, verneveld, geperst en verwarmd tot hoge temperaturen om de body van het product te vormen.

Dit proces stelt ons in staat om een ​​aantal lagen gekleurde poeders in het lichaam van de plaat te combineren, waardoor het uiterlijk tot in de kleinste details wordt geperfectioneerd.

 

ONZE KLEUREN