DilamarProjecten

Natuursteen projecten

Van gevels tot vloeren, natuursteen wordt binnen en buiten gebruikt in keukens, badkamers, woonkamers of slaapkamers. Weerstand en duurzaamheid spelen een hoofdrol bij dit soort natuurlijke materialen. DILAMAR-materialen weerspiegelen onze toewijding aan kwaliteit en esthetiek. Schoonheid, elegantie en exclusiviteit van natuursteen is meer dan duidelijk omdat elk stuk uniek is.

Onze grote collectie natuursteen -waaronder graniet, marmer, leisteen of kwartsiet – kan worden verkregen in verschillende formaten -plaat, tegel of paneel- en in verschillende afwerkingen zoals verouderd, gevlamd, gezoet of gepolijst. ARCHITECTEN en ONTWERPERS waarderen deze mogelijkheden omdat ze passen bij elk type architectonisch project.

Keramische projecten

Infinity-platen bieden uitmuntendheid en innovatie voor design en architectuur.

Infinity is gespecialiseerd in de productie van grootformaat porseleinen platen van hoge kwaliteit voor architectuur, interieurs en maatwerk.

Het brede scala aan Infinity-collecties biedt een verscheidenheid aan oppervlakken die hoogwaardige technologie combineren met innovatie en de creativiteit van architecten en ontwerpers over de hele wereld ondersteunen.